Kontribuo!

Ide të reja

Meso rreth

EMI-t

Abetarja e EMI-t për të Ndërtuar Besim në Media

14 Facebook UNESCO dhe MILCLICKS prezantojnë disa pika kryesore për të patur parasysh

Si funksionojne interneti, e-mail dhe komunikimi celular?

14 Facebook Këto tabela të dobishme nga Tactical Technology Collective tregojnë si punojnë

Na ndiqni

në rrjetet sociale

UNESCO u bën thirrje të rinjve 18 – 30 vjeç të sugjerojnë zgjidhje inovatore për #MediaAndInfoLiteracy!👉 Regjistrohu për Hackathon-in Rinor #GlobalMILWeek këtu: bit.ly/3LeFA3j🗓️ Afati i fundit: 18 gusht 2024🏆 Ekipet fituese do të prezantojnë projektin e tyre gjatë Konferencës Globale, që do të organizohet në Tetor, në Jordani. #UNESCO #MIL #youth #hackathon See MoreSee Less
View on Facebook